Kimppakyytipilotti alkaa kyselyllä ja arvonnalla

Kyytiin2 -hanke on sopinut pienestä kokeilujaksosta PiggyBaggy.com -palvelun kanssa. Pilottijakso alkaa syyskuussa, mutta alkuun pääsemiseksi pyydämme vielä apuja teiltä käyttäjiltä.

Vastaa tähän kyselyyn: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYF13ghU4OyelRPLKbt9iVtQ9a7Jhfj9KHp4-R345iMHfshg/viewform

Vastaajien kesken arvotaan 3 kpl aktiivisuusrannekkeita

Vastaamalla autat palvelun kehittämisessä ja helpotat alkuun pääsyä. Mitä enemmän kimppakyytipalvelun käyttäjiä on sitä paremmin kukin löytää mahdollisuuksia saada kyyti tai löytää kyytiläisiä. Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin. Itselläni meni 5 minuuttia.

Arvontapalkinnon väriin ei voi vaikuttaa.

Maaseudun kannalta kimppakyydit ovat erittäin toimiva keino lisätä liikkumismahdollisuuksia. Kyytien yhdistely on myös järkevää. Uskoi ilmastonmuutokseen tai ei, laittamalla kaksi ihmistä autoon yhden sijasta puolitetaan saman tien kustannukset ja siinä sivussa myös päästöt.

Koronatilanteessa kimppakyydittely vaatii hieman enemmän vastuullisuutta toimijoilta, joten pidetäänhän huoli toisistamme. Yhdistellään kyytejä vain terveinä!

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestäjänä on Kaustisen seutukunnan toteuttama Kyytiin2 -hanke.
  • Palkintona arvotaan 3 aktiivisuusranneketta – jokainen eri vastaajalle.
  • Kyselyyn voi vastata myös ilman arvontaan osallistumista. Tällöin ei myöskään tarvitse jättää sähköpostiosoitettaan.
  • Osassa kysymyksistä kysytään myöa vastaajan kiinnostusta auttaa kimppakyytiasian viestimisessä. Mikäli vastaaja on ilmaissut halun edistää kimppakyytiasiaa, häneen ollaan yhteydessä.
  • Kyselyn tietoja käytetään palvelun kehittämiseen ja tietoihin pääsevät käsiksi Kyytiin2 -hankkeen sekä CoReorient Oy:n työntekijät.
  • Arvontapalkinnon arvo on n. 45 euroa. Palkinnosta löytyy lisätietoa esimerkiksi täältä. Arvonnan järjestäjä pitää itsellään oikeuden vaihtaa arvontapalkinnon toiseen samanarvoiseen aktiivisuusrannekkeeseen.
  • Vastausaikaa on sunnuntaihin 6.9.2020 klo 23.59 asti ja arvonta suoritetaan 7.9.2020 aikana.
  • Kaustisen seutukunnan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä voivat vastata kyselyyn, mutta eivät osallistu palkinnon arvontaan.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Osallistu kyselyyn täällä!

Kirjoittanut Tomas. Yhteystiedot.