Palkataan logistiikan asiantuntija

Maaseudun saavutettavuus

Julkisen liikenteen tehokkuus ja palvelutaso

Ympäristöystävällinen liikkuminen

Liikenteen digitalisaatio

Kaustisen seutukunta hakee LOGISTIIKAN ASIANTUNTIJAA kehittämään yllä mainittuja asioita yhdessä projektipäällikön kanssa.

Kyytiin2 -hanke jatkaa jo vuodesta 2014 käynnissä ollutta maaseudun liikenteen kehittämistyötä Kaustisen seudulla. Sinua tarvitaan tuomaan logistiikan alan osaamisesi seudun hyväksi. Katsot tuorein silmin seudun liikennepalveluita, hankintoja ja reittejä. Tutkit ja kehität organisaatiorajat ylittävää yhteistyötä kuntien, sote-yhtymän ja alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Työssä sinua tukevat projektipäällikkö sekä projektisihteeri.

Tehtävä on kokoaikainen ja kestää noin vuoden. Logistiikan asiantuntijan toivotaan aloittavan työssään mahdollisimman pian. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kirjaamo@kaustisenseutukunta.fi viimeistään 31.5.2020. Voit esittää myös palkkatoivomuksen. Työehdoissa noudatetaan KVTES:a ja puolen vuoden koeaikaa.

Lisätiedot:

  • Tomas Luoma, Kyytiin2 -hankkeen projektipäällikkö, tomas.luoma@kaustisenseutukunta.fi, 040-142 4257

Lestijärven kunnan lautakunta Kaustisen seutukunta on aluekehitysorganisaatio, joka vastaa osaltaan seudun kuntien kehittämisestä ja mm. yhteisestä projektisuunnittelusta. Alueeseen kuuluvat Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli.

Kyytiin2 –hankkeessa ovat lisäksi mukana Kannus ja Perho. Keski-Pohjanmaan liitto on myöntänyt Kyytiin2 -hankkeelle EAKR-rahoituksen.