Yhteisön panos kuljetuspalveluiden kehittämisessä on merkittävä

Nyt on aika vaikuttaa ja ideoida! Maaseudun kuljetus- ja liikkumispalvelut kehittyvät pikku hiljaa, mutta sinuakin tarvitaan. Käy katsomassa ja kommentoimassa muiden ideoita ja kertomassa myös omasi.

Kaustisen seutukunta ja Leader Pirityiset ry ovat yhteistyössä ottaneet käyttöön Viima-nimisen innovointialustan. Nämä tahot haluavat yhdessä tarjota asukkaille mahdollisuuden osallistua alueen kehittämiseen. Innovointialustaa kokeillaan ensin liikkumisen ja kuljetusten kehittämisessä.

Näin osallistut ideariiheen

Innovointialusta löytyy osoitteesta https://app.viima.com/pirityiset/idea-riihi/?categories=54212.

Ideoitten selailu, kommentointi ja tykkäily onnistuu parhaiten tietokoneella, vaikka se onnistuu myös älypuhelimella. Kun menet innovointialustalle, se näyttää tältä:

Punaiset pallot ovat aihealueita, joihin kaikki ideat ja ajatukset ovat tervetulleita. Klikkaamalla palloa näet muiden tekemiä kommentteja ja voit osallistua keskusteluun.

Sen kummempia sääntöjä ei ole. Kunnioita kaikkien ideoita, kerro halutessasi omatkin ajatuksesi ja pyydä kaverit mukaan. Kommentointia voi tehdä anonyymisti tai kirjautumalla sisään – molemmat tavat ovat aivan yhtä ok. Jos kaipaat lisävinkkejä, voit vilkaista myös alla olevan videon.

Yksi vastaus artikkeliin ”Yhteisön panos kuljetuspalveluiden kehittämisessä on merkittävä

  1. Päivitysilmoitus: Upeita ideoita tullut - ja työ jatkuu - Kyytiin2 -hanke

Kommentointi on suljettu.