Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.kyytiin2.fi -sivustoa ja on päivitetty viimeksi 13.1.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Tomas Luoma.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Sivustossa on vielä kaksi saavutettavuusvaatimusta, jotka eivät täysin täyty.

1) Käyttäjä ei voi muuttaa tekstin kokoa ilman selainohjelman ominaisuuksien käyttöä, mutta koko sivuston tekstejä on suurennettu helpottamaan lukemista. Sivua voi zoomata selaimen ominaisuuksia hyödyntämällä.

2) Osa ennen 22.11.2019 julkaistun sisällön linkeistä ei ole ruudunlukijan käyttäjälle selkeimmällä mahdollisella tavalla toteutettuja. Uudemmissa sisällöissä linkit on toteutettu selkeämmin.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Voit antaa palautetta saavutettavuudesta ottamalla yhteyttä Kyytiin2 -hankkeen projektipäällikkö Tomas Luomaan. Sähköpostiosoite on tomas.luoma(a)kaustisenseutukunta.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen tomas.luoma(a)kaustisenseutukunta.fi. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(a)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000