Kutsuliikennekokeilun hankinta

Kyytiin2 -hanke pyytää 22.10.2021 mennessä tarjouksia kutsuliikenteen toteuttamisesta. Sopivan henkilöliikenneluvan omaavat yritykset voivat tarjota.

Tarjouspyyntö löytyy täältä.

Tarjouspyynnön kysymykset ja vastaukset

Tähän julkaistaan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja vastaukset. Kysymyksiä voi esittää 18.10.2021 saakka sähköpostitse tomas.luoma@kaustisenseutukunta.fi.

Kysymyksiä ei voi enää esittää. Yhtään kysymystä ei tullut.

Maaseutuparlamentin tallenne – Kokemuksia harrastuskuljetusten kehittämisestä Keski-Pohjanmaalla

Kyytiin2 -hanke ja Harrastuksiin kulkemisen Keski-Pohjanmaan malli -hanke tekevät tiivistä yhteistyötä uusien liikkumismahdollisuuksien kehittämiseksi alueelle. 29.9.2021 hankkeet pääsivät Maaseutuparlamenttiin kertomaan kokemuksistaan. Ohessa tilaisuuden tallenne sekä muita oheismateriaaleja:

Videotallenne työpajasta (katsottavissa 14.10.2021 asti)

Työpajan esitysmateriaalit

Harrastuskuljetusinfo

Lue loppuun

Kuljetusyritykset kehittivät kuljetusten ostamista

15.4.2021 järjestettiin työpaja ja webinaari – otsikkona ”Kuljetettavaa Keski-Pohjanmaalla”. Webinaarin materiaalit löydät täältä. Työpajaosuuden tavoitteena oli käydä yhdessä ammattikuljettajien kanssa läpi kuljetusten ostamista – miten ostamista pitäisi kehittää myyjien mielestä. Tässä blogissa on keskusteluissa esiin nousseita asioita. Ostaja, ota näistä opiksi.

Lue loppuun

Harrastaminen tuo hyvinvointia – kuljettaminen tärkeässä roolissa

Kuljetus on iso osa harrastamisen kokonaisuutta. Kustannusmielessä se saattaa olla jopa isompi kuin harrastusvälineiden tai ohjauksen maksu. Myös ajallisesti se on merkittävässä roolissa. Tunnin mittaiselle kurssille saapuminen ja sieltä poistuminen vie yleensä ainakin parikymmentä minuuttia. Jos kyse on lapsen harrastuksesta, vanhempi saattaa kuljettaa, odottaa ja kuljettaa takaisin kotiin. Tällöin aikaa vasta meneekin.

Lue loppuun