Kaasukäyttöisten kuorma-autojen hankintaan esitetään tukea

Hallitusohjelman mukaisesti on laadittu kansallinen biokaasuohjelma, jonka tavoitteena on ottaa käyttöön kotimainen biokaasun tuotantopotentiaali sekä kehittää Suomen elinvoimaisuutta ja edistää ilmastotavoitteisiin pääsyä. Biokaasuohjelmassa tunnistetaan kaasun merkitys erityisesti raskaan kaluston päästövähennysten aikaansaamisessa ja kotimaisen energian tuotannossa.

Lue loppuun

Kutsu markkinavuoropuheluun liikennepalveluiden kehittämiseksi

Kyytiin2 -hankkeen tiimoilta on julkaistu markkinavuoropuhelukutsu tulevaa hankintaa varten. Hankkeessa on tarkoitus luoda verkkopalvelu, joka kokoaa kaikki kuljetukseen liittyvät maaseudun palvelut yhteen paikkaan. Näitä ovat esimerkiksi bussi- ja junayhteydet, taksien yhteystiedot, sotekuljetukset, koulukuljetukset ja erilaiset pakettipalvelut.

Markkinavuoropuhelu löytyy Hankintailmoitukset.fi -sivustolta.

Elintarvikekuljetusten yhdistely muihin kuljetuksiin

Maaseudun kuljetusten ja liikkumisen digiboksi -hanke on yhteistyökumppaneineen kasannut erinomaisen kuvallisen tietopaketin siitä, miten erilaiset kuljetusyritykset voivat yhdistää omaan toimintaansa myös elintarvikekuljetuksia. Elintarvikekuljetukset ja niiden yhdistely muihin kuljetuksiin -infograafi löytyy täältä.

Keskeistä tässä kaikessa mielestäni on se, että yhdistely on helpompaa kuin ajattelisi. Sääntö-Suomi ei nujerrakkaan kaikkea kehitystä vaan sama auto voi palvella erilaisia tarpeita.

Lue loppuun

Kerro liikkumistottumuksesi ja -toiveesi

Kyytiin2 -hanke on julkaissut pienen kyselylomakkeen, jolla kartoitetaan hankealueen asukkaiden tottumuksia ja toiveita liikkumisen suhteen. Toivottavasti sinäkin ehdit vastata! Lomake löytyy täältä ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl aktiivisuusrannekkeita. Vastaaminen kestää 5-10 minuuttia.

Arvonnan säännöt

  • Arvonnan järjestäjänä on Kaustisen seutukunnan toteuttama Kyytiin2 -hanke.
  • Palkintona arvotaan 3 aktiivisuusranneketta – jokainen eri vastaajalle.
  • Kyselyyn voi vastata myös ilman arvontaan osallistumista. Tällöin ei myöskään tarvitse jättää yhteystietojaan.
  • Yhteystietoja käytetään vain arvontaan eikä niitä luovuteta eteenpäin tai yhdistetä kyselyyn.
  • Arvontapalkinnon arvo on n. 45 euroa. Palkinnosta löytyy lisätietoa esimerkiksi täältä. Arvonnan järjestäjä pitää itsellään oikeuden vaihtaa arvontapalkinnon toiseen samanarvoiseen aktiivisuusrannekkeeseen.
  • Vastausaikaa on sunnuntaihin 10.5.2020 klo 23.59 asti ja arvonta suoritetaan 11.5.2020 aikana.
  • Kaustisen seutukunnan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä voivat vastata kyselyyn, mutta eivät osallistu palkinnon arvontaan.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.

Osallistu kyselyyn täällä!