Tuu kyytiin -työpajat Toholammilla ja Vetelissä

HUOM! Työpajat siirretään kesälle tai syksylle Korona-tilanteen vaatimusten mukaan. Ilmoitan uuden ajankohdan, kun se on selvillä.

Nyt on sinun aikasi olla äänessä! Keski-Pohjanmaa on aktiivista aluetta. Täällä harrastetaan paljon ja väki liikkuu. Mutta, väen liikkumisessa on varmasti parannettavaa. Autoissa on tyhjiä penkkejä ja välttämättä kaikki eivät pääse toimintaan mukaan, koska kulkumahdollisuudet ovat rajalliset.

Pitääkö yllä tehty olettamus paikkaansa vai onko kaikki niin hyvin kuin voi olla? Pääsetkö sinä, lapsesi tai mummosi aina sujuvasti harrastamaan, kun tarve on? Tiedätkö paljonko harrastukseen kulkeminen maksaa sinulle vuosittain?

Tule pohtimaan näitä kysymyksiä Tuu kyytiin -työpajaan! Oli kaikki sitten hyvin tai huonosti, nyt on erinomainen tilaisuus tulla keskustelemaan.

Jos jokin on hyvin, minun on hyvä saada tietää se, jotta osaan kohdistaa työpanokseni johonkin muuhun. Jos kuljetusasioissa on parannettavaa, tule kertomaan se, niin tartun asiaan. Tärkeintä on, että tulet paikalle!

Tuu kyytiin -työpaja järjestetään Toholammin Jussinpirtillä tiistaina 17.3. klo 18-20 osoitteessa Elnantie 2.

Vetelin Tuu kyytiin -työpaja järjestetään Luovastilla torstaina 19.3. klo 18-20 osoitteessa Koulutie 73.

Tarjolla kaffia! Tule!

Huom! Ilmoittautuminen etukäteen ei ole pakollista, mutta se kyllä helpottaisi minua mukavasti, jos viitsit laittaa sähköpostin osoitteeseen tomas.luoma(a)kaustisenseutukunta.fi.

Kahvikuppi, tuu kyytiin -työpaja
Työpajassa kahvitarjoilu, tervetuloa! Kuva: Unsplash, Devin Avery.